На Прикарпатті розшукують безвісти зниклого чоловіка

Івано-Франківським  відділом поліції Головного управління нацполіції в Івано-Франківський області розшукується безвісті зниклий громадянин  України Рев’юк Любомир Богданович 23.12.1979 р.н., який зник 15 червня. Відомо, що 15...

Івано-Франківським  відділом поліції Головного управління нацполіції в Івано-Франківський області розшукується безвісті зниклий громадянин  України Рев’юк Любомир Богданович 23.12.1979 р.н., який зник 15 червня.

Відомо, що 15 червня чоловік пішов  з дому на роботу на територію ВАТ «Івано-Франківська меблева фабрика», що по вул. Левинського,1 в м. Івано-Франківську, на даний час його місце перебування залишається невідомим.

Прикмети зниклого: зріст 170 см., худорлявої тілобудови, волосся коротке темне, очі темні, був одягнений: чорні спортивні штани з білими полосами, сорочку, кеди чорного кольору. При собі мав: мобільний телефон марки «Nokia».

Всіх, кому що-небудь відомо про можливе місцеперебування безвісти зниклих, просять повідомити за телефонами: (0342) 75-03-82 у чергову частину Івано-Франківського ВП ГУНП в Івано-Франківській області, або за моб. 0663952335 – оперативний працівник.

Категорії
Новини
Новини
Loading...