У Франківську відзначатимуть Міжнародний День Йоги

21 червня між двох озер (біля Парк готелю) франківці відзначатимуть Міжнародний день йоги.  Цього року в Україні День йоги відзначатимуть в 11 містах: Київ, Харків,...

21 червня між двох озер (біля Парк готелю) франківці відзначатимуть Міжнародний день йоги. 

Цього року в Україні День йоги відзначатимуть в 11 містах: Київ, Харків, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Дніпропетровськ, Полтава, Черкаси, Маріуполь, Миколаїв та Чернігів. 

В Франківську День Йоги святкується вже 4 рік поспіль йога студією “Намаскар”. Цього року подія відбуватиметься біля міського озера, початок о 17.00.

“Минулого року ми переодягалися в індійський традиційний одяг і вивчали основи народного танцю. Цього року це буде свято мхенді (традиційного розпису хною по тілу). Дрес-код для жінок – довга сукня або спідниця. Для чоловіків – яскравий одяг. Охочим долучитись до заняття з йоги варто взяти каремат або плед”, – зауважила організатор заходу Євгенія Картушова.

У гостей свята буде можливість дізнатися історію Мхенді (розпис ною по тілу), поговорити про йогу (формат питання-відповіді), помедитувати, відвідати майстеркласи та заняття з йоги.

Святкування відкрите та повністю безкоштовне для усіх бажаючих. 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...