Винуватець смертельної аварії на Франківщині, у якій загинула дитина, військовий

22-річний водій, який у селі Микуличин на смерть збив 9-річного хлопчика, виявився військовослужбовцем однієї з військових частин ЗСУ. У прес-службі ЗСУ пояснили, що за...

22-річний водій, який у селі Микуличин на смерть збив 9-річного хлопчика, виявився військовослужбовцем однієї з військових частин ЗСУ.

У прес-службі ЗСУ пояснили, що за наказом командира військової частини призначено службове розслідування. У свою чергу Міноборони висловили співчуття родині загиблого та пообіцяли посприяти у проведенню слідства. Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті міністерства. 

Нагадаємо, ДТП трапилась вчора 18 червня, близько 18:20 год, у селі Микуличин на Яремчанщині. 22-річний водій на смерть збив 9-річну дитину. Згодом, щоб приховати наслідки аварії, чоловік вивіз тіло загиблого хлопчика на берег річки Прут, а автомобіль заховав у родичів.

Того ж вечора поліція затримала старшого солдата за підозрою у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула дитина. Також військовослужбовець підозрюється у намаганні приховати наслідки ДТП.

За фактом події до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Що саме спричинило автопригоду та чому водій намагався приховати її трагічні наслідки наразі встановлює слідство.

Категорії
Життя
Новини
Loading...