В Галичі хочуть побудувати сміттєпереробний завод

16 червня відбулося чергове засідання Галицької районної держадміністрації. На засіданні розглянули питання доцільності будівництва сміттєпереробного заводу. Про це інформують Франківчани з посиланням на Галицьку РДА ....
16 червня відбулося чергове засідання Галицької районної держадміністрації. На засіданні розглянули питання доцільності будівництва сміттєпереробного заводу.

Про це інформують Франківчани з посиланням на Галицьку РДА .

11 червня відбулись громадські слухання на яких обговорювалось питання переваг і недоліків будівництва сміттєпереробного заводу в м.Галич. Було прийнято позитивне рішення щодо доцільності будівництва сміттєпереробного заводу. Однак, на даний час існують питання щодо потужності заводу та визначення місця будівництва об’єкту.

На  засіданні Галицької РДА було прийнято рішення звернутися з листами до керівництва обласної державної адміністрації з проханням надати інформацію про перспективи будівництва сміттєпереробного заводу в межах Івано-Франківської області (чи прилеглих територіях) та можливості переробки сміття з Галицького району. А також  – до голів сільських рад Галицького району про наявність земельної ділянки, яка відповідала би встановленим нормам, під будівництво сміттєпереробного заводу.

Категорії
Новини
Новини
Loading...