У франківському гіпермаркеті чоловіки під час бійки розбили вітрину

20 червня , близько 23 години вечора на пульт централізованого спостереження поліції охорони Івано-Франківської області надійшло повідомлення про спрацювання тривожного сповіщення – йшлося про...

20 червня , близько 23 години вечора на пульт централізованого спостереження поліції охорони Івано-Франківської області надійшло повідомлення про спрацювання тривожного сповіщення – йшлося про те, що в гіпермаркеті, що знаходиться по вулиці Мазепи, скоюються хуліганські дії.

Інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Прибувши на місце події, до правоохоронців підійшов охоронець магазину та пояснив наступне – двоє невідомих осіб чоловічої статті вчинили бійку в приміщенні магазину, який знаходиться в гіпермаркеті, внаслідок якої розбили вітрину. Побачивши поліцейських невідомі намагалися втекти з місця злочину.

Одного з втікачів поліцейським вдалось затримати. В невідомого було розірвано вухо і видно сліди крові.
В ході розслідування правоохоронці вияснили, що саме цей громадянин висловлювався нецензурною лайкою, ображав продавчиню, а згодом вдарив невідомого чоловіка, який стояв у черзі до каси чим і спровокував бійку.

Правоохоронці затримали хулігана. Ним виявився 38-річний місцевий житель. На місце події також було викликано патрульну службу та передано їм затриманого.
Наразі за даним фактом триває перевірка.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...