Франківський водій звинувачує патрульного у перевищенні повноважень

Сьогодні, 21 червня в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд протоколів, які склав інспектор Владислав Гарбар під час втечі водія з місця зупинки, який впав,...
Сьогодні, 21 червня в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд протоколів, які склав інспектор Владислав Гарбар під час втечі водія з місця зупинки, який впав, пошкодив брову.

 
 
На водія складено адмінматеріали за ст. 122 ч. 2, 126 ч. 1, 173 та 185 КУпАП , інформують Франківчани з посиланням на  Бліц-Інфо.

Пізніше водій написав заяву про перевищення службових повноважень інспектором. Справу веде суддя Наталія Деркач. Сьогодні продовжили розглядати справу та заслухали свідчення патрульного Владислава Гарбара. Патрульний розповів, що 15 квітня на службовому автомобілі їдучи у сторону управління на Незалежності побачили авто, яке під час зміни смуги руху не включало показники руху.

“Зупинивши автівку водій запропонував розійтися, мовляв останній день перед святами”, – зауважив патрульний.

Та патрульний взяв документи, щоб оформити протокол. Вже зі службового автомобіля патрульний почув, як водій розповідав, що буде продовжувати рух, вживаючи при цьому грубу лайку.

“Відтак він почав втікати без документів. Втім на вулиці Івасюка, біля Легенди заїхавши в тупиковий двір до мийки патрульної поліції заблокував автомобіль «BMW X6». При затриманні водій і я впав”, – пригадав Гарбар.

Патрульний зауважив, що водій Ігор Івасишин ображав патрульних та навіть погрожував їм звільненням. Натомість захисник водія звернув увагу на те, що всі три постанови, які складав інший патрульний Базилицький написані різним почерком. Окрім того, є пропущений час у одній з копій складеного протоколу.

Тож суддя оголосила перерву, щоб звернутися до патрульної поліції для вияснення, хто складав протоколи. Наступне засідання призначили на 10 липня на 13.30

Категорії
Новини
Новини
Loading...