Хто нападає на людей в міському парку Франківська

Днями здійснено грабіжний  напад на молодого чоловіка у парку Шевченка м. Івано-Франківська. Минулого тижня, повертаючись з однієї з локацій фестивалю Порто Франко, дорогою додому...

Днями здійснено грабіжний  напад на молодого чоловіка у парку Шевченка м. Івано-Франківська.

Минулого тижня, повертаючись з однієї з локацій фестивалю Порто Франко, дорогою додому чоловік звернув на алею міського парку ім. Шевченка. Вкінці алеї, на повороті на вул. Дорошенка біля продуктового магазину “Каріна”, до нього підійшли двоє молодиків віком біля 25 років, середнього (170 см) зросту і попросили закурити, інформує 0342.ua.

Чоловік відмовив, відійшов на кілька метрів і несподівано отримав сильний удар по голові. Втративши координацію, впав на землю. Далі хвилин дві били професійно: ліктем, кулаками в голову, ціленаправлено в голову, маючи на меті “вирубати” людину. Раптом перестали: молода компанія хлопців і дівчат, що гуляла парком, сполохала нападників і ті чкурнули в кущі. Зібравши всі сили докупи, чоловік підвівся і як міг, так втік.

Прийшовши до тями, виявив, що в нього відібрали телефон і невелику суму грошей.

Зважаючи на сильні болі голови, потерпілий все-таки звернувся по медичну допомогу та  у відділення місцевої поліції, де заяву зареєстрували, обіцяли допомогти. Проте заяву зареєстровано невчасно, тобто не за слідами події, а через три-чотири дні інциденту, медичного висновку про отримані травми чоловік не має. 
 
Потерпілий наразі очікує результату від слідчо-оперативних дій представників поліції.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...