Франківські викладачі пройшли стажування у США (фото)

Викладачі Прикарпатського національного університету – один із семи учасників-фіналістів Програми з впровадження інклюзивної освіти Сергій Сидорів та координаторка Програми Віра Великорода – пройшли стажування...

Викладачі Прикарпатського національного університету – один із семи учасників-фіналістів Програми з впровадження інклюзивної освіти Сергій Сидорів та координаторка Програми Віра Великорода – пройшли стажування в Університеті Міннесоти (Міннеаполіс, США).

Участь у програмі передбачала обмін досвідом, отримання, систематизацію та узагальнення теоретичних знань, набуття навичок, практичну взаємодопомогу, ресурсну координацію та налагодження інтернаціональних зв’язків і співпраці в царині інклюзивної освіти та забезпечення прав осіб з обмеженими можливостями. Подальша діяльність семи фіналістів Програми передбачає реалізацію проектів по впровадженню інклюзивної освіти у навчальних закладах України та міжнародну співпрацю з професіоналами з країн-учасників стажування (Казахстану, Вірменії, Індії) та США.

Прикарпатський національний університет активно займається дослідженнями у сфері інклюзії і є єдиним вищим навчальним закладом України, двоє представників якого брали участь у міжнародному стажуванні в Сполучених Штатах Америки, йдеться на сайті вишу.

Категорії
Новини
Новини
Loading...