Івано-Франківськ найбільш цікавий туристам з Польщі, Німеччини, Литви і Чехії

У туристично–інформаційному центрі  комунального підприємства “Центр розвитку міста та рекреації” підбили підсумки роботи за п’ять місяців 2017. Як відомо, установа працює в приміщенні міської...

У туристично–інформаційному центрі  комунального підприємства “Центр розвитку міста та рекреації” підбили підсумки роботи за п’ять місяців 2017.

Як відомо, установа працює в приміщенні міської ратуші. Станом на перше червня до Центру завітали 1334 туристи. З них 1025 з України та 309 – іноземці.

Про це повідомила директорка “Центру розвитку міста та рекреації” Руслана Василюк.   Вона додала, що в основному туристи просять мапу середмістя, яку людям дають безкоштовно. Також цікавляться найвизначнішими пам’ятками архітектури, подіями в місті та де можна скуштувати страви традиційної української кухні.  Про це пишуть Франківчани з посиланням на “Галку”

Великою популярністю користуються також аудіогіди, ними безкоштовно скористалися 330 туристів.

До слова, серед іноземців найбільше гостей Івано-Франківська з Польщі, Німеччини, Литви, Чехії та США. Останнім часом побільшало туристів з Туреччини.
Серед українських відвідувачів найбільша кількість з Київської області та Києва, Харківської, Дніпропетровської та Львівської областей.

Довідоково: Основною метою Центру є сприяння розвитку туризму в Івано-Франківську та формування його позитивного іміджу.
Він відкрився у листопаді 2016 року.
Основними напрямки роботи Центру є:
– формування та наповнення баз даних про туристичний потенціал міста та регіону;
– надання необхідної інформації туристам про місто;
– поширення друкованої рекламно-інформаційної продукції;

Категорії
Новини
Новини
Loading...