12-річному прикарпатцю терміново потрібні донори кров

12 річному коломиянину Андрію Рощіну, який хворіє на лімфому, терміново потрібні донори крові 2 групи Rh(+). Андрій вже сім років бореться за своє життя. В...
12 річному коломиянину Андрію Рощіну, який хворіє на лімфому, терміново потрібні донори крові 2 групи Rh(+).

Андрій вже сім років бореться за своє життя. В 2010 році хлопцю був поставлений діагноз Синдром Неймеген, внаслідок якого імунітет був низький. Під час лікування синдрому Андрію занесли гепатит, який вдалось вилікувати. А нещодавно перенесена вітрянка складної форми спровокувала біль в шиї, повідомляється на donor.ua.

“Скарги на болі в шиї після сну, а згодом і опухлість змусили нас здати аналізи. Лікарі з Коломиї відразу дали направлення на перевірку крові і після аналізів було поставлено діагноз лімфома з ураженням кісткового мозку. Моєму синові потрібне постійне переливання тромконцентрату, тому що імунітет Андрійка на дуже низькому рівні”, – розповідає мама Уляна.

Донорами можуть стати тільки чоловіки, віком від 25 до 45 років, які не мають протипоказань. Кров можна здати в Івано-франківській обласній станції переливання крові (вул. С. Бандери, 23). З собою мати паспорт. В реєстратурі станції переливання потрібно вказати, що кров ви здаєте для Рощін Андрій, Івано-Франківська обласна дитяча лікарня, онкогематологічне відділення. 

Перед здачею крові донорів просять зателефонувати мамі: 095 869 45 80 Уляна.

Категорії
Новини
Новини
Loading...