Франківці скаржаться на неякісний ремонт дворів (фото)

До міського голови звернувся мешканець будинку, що на Бандери 10,а Андрій Давидюк. Чоловік опублікував листа в соціальних мережах, про це пишуть Франківчани з посиланням на УКРОП ІФ....

До міського голови звернувся мешканець будинку, що на Бандери 10,а Андрій Давидюк.

Чоловік опублікував листа в соціальних мережах, про це пишуть Франківчани з посиланням на УКРОП ІФ.

У ньому зазначив: під час нещодавніх ремонтів та «благоустрою» внутрішнього двору, підрядники заблокували стічні канали. То ж після зливи перетворює відновлені тротуари на «венеціанські канали».

«Я прожив у цьому будинку майже 50 років, але такого нехлюйства, непрофесійності підрядних організацій ще не бачив… Все починалося дуже святково і пафосно: керівник комунальників Михайло Смушак разом з міським депутатом Ігорем Савариним «втирали» мешканцям будинків, як буде покращено благоустрій –називали скільки доріжок і площадок замостять якісною тротуарною плиткою , озеленять та освітлять територію, встановлять малі архітектурні форми……….словом «Європа завтра буде в наших домівках». Проте, обіцянки від Смушака та Саварина так і не стали реальністю. До слова, останнього нещодавно виключили із фракції «УКРОП» за голосування щодо питань, які носять ознаки корумпованості. «Тротуари замостили, наробили доріжок навіть там де і коти з псами не пробігають, наставили лавок кожному мешканцю – по одній….. дерева позрізали, засипали колись зелені газони камінням, будівельним сміттям, уламками бордюрів та асфальтом… де- не-де притрусили ґрунтом товщиною 1-2 сантиметра (дощ вже змив). Звісно нічого зеленого там рости не буде ….Не знаю які криворукі будівельники зробили нам таку КРАСУ! Але контроль і усунення таких кричущих недоліків за Вашими комунальними службам, не дозволяйте їм знущатися з мешканців будинку, серед яких багато літніх людей, інвалідів та дітей. Відповідальність за таку халатність повинні понести винні особи, а якщо ні, то нехай Саварин разом з Смушаком черпають воду після кожного дощу».

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...