Біля однієї із найбільших шкіл Франківська відновили казковий дитячий майданчик

У неділю, 2 липня іванофранківська дітвора мала змогу поринути в казкові часи середньовіччя. Адже в мікрорайоні Позитрон відкрили відновлений тематичний ігровий майданчик “Фортеця”. Дитяча...

У неділю, 2 липня іванофранківська дітвора мала змогу поринути в казкові часи середньовіччя. Адже в мікрорайоні Позитрон відкрили відновлений тематичний ігровий майданчик “Фортеця”.

Дитяча відпочинкова зона тривалий час була занедбана. І більше нагадувала руїни після фатальної битви. Реконструкцією “Фортеці” займалося міське управління капітального будівництва. Оскільки на даній території вже були дві конструкції у формі веж, розповідають проектанти, їх вирішили відновити.

Окрім існуючих фортець тут також встановили сучасний дитячий ігровий майданчик. Аби дорослі мешканці мікрорайону могли розважитися після трудового дня фахівці галузевого управління спорудили і зони для різновікової категорії людей.

Варість відновленння дитячого майданчику сягає мільйона гривень. В мікрорайоні розташована 22-а школа. Одна з найбільших в Івано-Франківську, зазначають в мерії. Тож сподіваються “Фортеця” буде до вподоби і тамтешнім школярам.

“Роботи тут ще не завершилися повністю. За літо плануємо розмалювати фортецю казковими персонажами, щоб цей майданчик став справжнім світом дитинства. Сподіваюся, що такий гучний дитячий сміх, як сьогодні, лунатиме тут завжди”, – розповів міський очільник Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Категорії
Життя
Новини
Loading...