Франківців обурює бездіяльність приватного ЖЕКу

Франківців обурює бездіяльність приватного ЖЕКу “Новекс комфорт”, який ігнорує заяви і звернення мешканців та не виконує ремонтні роботи.  Про це повідомила франківчанка Аліна Олійник на сторінці спільноти...

Франківців обурює бездіяльність приватного ЖЕКу “Новекс комфорт”, який ігнорує заяви і звернення мешканців та не виконує ремонтні роботи.

 Про це повідомила франківчанка Аліна Олійник на сторінці спільноти Комуналка.

“Приватний ЖЕК “Новекс комфорт” нараховує квартплату і отримує її вчасно від мешканців, але натомість ігнорує заяви і звернення мешканців та не виконує ремонтні роботи, про які просять мешканці. Фасад обвалюється, куски цегли відпадають, ринви відвалюються, дах протікає, замокає стіна. Керівників та майстрів ЖЕКу не дочекатися, ні актів не складено, ні кошторисів на співфінансування ремонту, ні ремонтних робіт по факту не виконано. Мова йде зокрема про будинок по вул. Мазепи 87а. Наприклад ЖЕК вже кілька років обіцяє відремонтувати сходи”, – зазначає франківчанка.

Світлина від Аліни Олійник.

За словами Аліни Олійник, начальник ЖЕКу регулярно відсутній на робочому місці, а офіційні заяви мешканців залишаються без відповіді.

Франківчанка Наталія Ватуляк відзначила, що до створення ОСББ їх будинок обслуговував ЖЕК «Новекс Комфорт» і у них була аналогічна ситуація.

Довідка Франківчан:

За інформацією Youcontrol ТОВ “Новекс Комфорт” зареєстровано в квітні 2007 року, керівником підприємства є Веприк Олег Олексійович. 

В 2014 році з позовом до суду на ТОВ “Новекс Комфорт” звернулась фізична особа  з приводу порушення прав споживача. Івано-Франківський міський суд постановив стягнути з ТОВ «Новекс Комфорт» на користь позивача відшкодування збитків моральної шкоди. 

Станом на 26 червня 2017 року платник податків має податковий борг.

 


з бюджетом
Станом на 26.06.2017
Платник податків має податковий борг

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...