Поліція намагається зупинити ввіз львівського сміття на Прикарпаття, організувавши пости на автошляхах

На пунктах в’їзду до Івано-Франківської області Національна поліція перевірятиме вантаж великогабаритних автомобілів. Про це сьогодні, 4 липня, під час наради у голови Івано-Франківської ОДА...

На пунктах в’їзду до Івано-Франківської області Національна поліція перевірятиме вантаж великогабаритних автомобілів.

Про це сьогодні, 4 липня, під час наради у голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука повідомив начальник головного управління національної поліції в області Віктор Шкутов.

Окрім того, Олег Гончарук дав доручення створити робочу групу та виробити алгоритм дій для запобігання несанкціонованого ввезення сміття на територію області. Як повідомляє прес-служба ОДА, інформацію про проведену роботу буде заслухано під час наступного засідання колегії облдержадміністрації.

Нагадаємо, на Прикарпатті вже неодноразово фіксували факти засмічування доріг та прилеглих територій сміттям зі Львова. В ніч на 2 липня в селищі Ланчин Надвірнянського району місцеві мешканці посеред дороги виявили кілька куп львівського сміття.

Також у селі Микитинці Івано-Франківської міської ради минулих вихідних невідомі скинули декілька десятків тон сміття зі Львова.

Категорії
Новини
Новини
Loading...