Серед стихійного сміттєзвалища у Микитинцях виявили газети та чеки із львівською адресою

У минулі вихідні в селі Микитинці невідомі вантажівки скинули декілька десятків тон львівського сміття. На сполох забили власники місцевих дач, адже стихійне сміттєзвалище знаходиться поруч...

У минулі вихідні в селі Микитинці невідомі вантажівки скинули декілька десятків тон львівського сміття. На сполох забили власники місцевих дач, адже стихійне сміттєзвалище знаходиться поруч із їхніми будинками.

Сьогодні, 4 липня, робоча група Івано-Франківської облдержадміністрації, яка працює над алгоритмом дій стосовно упередження виникнення ситуацій щодо несанкціонованого ввезення сміття на Прикарпаття, оглянула чергове місце викиду сміття.

За словами секретаря Микитинецької сільради Галини Марків, інцидент стався в нічний час минулими вихідними. Про скоєне повідомили власники дач, які знаходяться неподалік імпровізованого сміттєзвалища. На даний час на території, де було викинуте сміття, працюють правоохоронці.

Можна констатувати факт, що посеред сміття знайдені львівські газети, чеки та старі документи, які теж мають приналежність до Львівської області.

Як повідомив Ярослав Паранюк, у найближчий час запланована зустріч із представниками новоутвореної робочої групи, під час якої буде обговорено шляхи вирішення даної проблеми.

Раніше зазначалось, що тепер на пунктах в’їзду до Івано-Франківської області Національна поліція перевірятиме вантаж великогабаритних автомобілів.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...