«Калуська в’язниця» запрошує на презентацію матеріалів археологічних досліджень Замкової криниці

У понеділок, 10 липня у приміщенні меморіального музею «Калуська в’язниця» (вул. Січинського 6) відбудеться презентація матеріалів археологічних досліджень Замкової криниці.  Працівники музею представлять археологічні...

У понеділок, 10 липня у приміщенні меморіального музею «Калуська в’язниця» (вул. Січинського 6) відбудеться презентація матеріалів археологічних досліджень Замкової криниці.

 Працівники музею представлять археологічні матеріали – фрагменти керамічних, скляних, металевих та інших виробів періоду XVII-ХХ ст., пошуки яких велися з квітня 2016 року, інформують Франківчани з посиланням на “Вікна”.

Також у ході презентації волонтери та працівники музею поділяться з мешканцями міста враженнями від процесу збору матеріалів. Окрім того, присутнім покажуть документи, знайдені у Краківському архіві, серед яких — карта Апенцеллера за 1787 р., схеми та плани розташування Замкової резиденції та інші матеріали.

Також у музей «Калуська в’язниця» будуть передані експонати із бункера «Черемоша», який віднайшли і розкопали активісти у лісовому масиві Підгірок.

До заходу, який розпочнеться о 15.00, запрошують усіх охочих.

 
Категорії
Новини
Новини
Loading...