Вітання зі Станиславова: франківці оновили раритетну листівку. ФОТО

Раритетної листівки з зображенням молодої пари на фоні будинку по вул. Шевченка 22,24 не має жоден колекціонер оскільки зробили її в червні цього року....

Раритетної листівки з зображенням молодої пари на фоні будинку по вул. Шевченка 22,24 не має жоден колекціонер оскільки зробили її в червні цього року.

Актори Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру ім. І.Франка Іван Бліндар та Надія Левченко, чудово передали образи елегантних пана та панянки з 19 століття, інформють Франківчани.

“Така подорож в часі відбулась завдяки великому бажанню привернути увагу до незадовільного стану пам’яток архітектури Івано-Франківська в наші дні і зокрема до старовинних дверей. Якщо ви підтримуєте дбайливе ставлення до старовинної архітектури, як обличчя нашого міста – то маєте практичну можливість долучитись до реальних змін, придбавши такі ось оригінальні листівки”, – зазначає активістка громадської інфціативи #ФранківськЯкийТребаБерегти Марія Козакевич.

Комплект вартує символічні 117 грн – це вік дверей і будинку на фото.  Комплект можна придбати онлайн, перерахувавши гроші на картку Приватбанку  5168 7555 2375 7256 Козакевич Марія Тарасівна. Всі кошти будуть направлені на реставрацію дверей.

 

Світлина від Mariya Kozakevych.

Світлина від Mariya Kozakevych.

Категорії
Новини
Новини
Loading...