Кімнатні рослини: прикарпатець вирощував коноплю просто у горщиках

Господар помешкання пояснив поліціантам, що рослини конопель вирощував для власних потреб. Працівники управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області провели обшук...

Господар помешкання пояснив поліціантам, що рослини конопель вирощував для власних потреб.

Працівники управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області провели обшук в помешканні 30-річного мешканця одного з приміських сіл Івано-Франківська.

Чоловіка підозрюють у збуті наркотичних речовин. Поліція вилучила 24 рослини, які згідно висновку експерта є нарковмісними рослинами коноплі.

Крім того у підозрюваного також було виявлено та вилучено 27 паперових згортки із вмістом подрібненої рослинної речовини ззовні схожої на наркотичний засіб «марихуану». Вилучені речовини направлено для проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

1.jpg

4.jpg

5.jpg

Категорії
Життя
Новини
Loading...