На Прикарпатті стартували зйомки українського триллеру “Морена”

В Микуличині розпочались зйомки нового українського містичного триллеру. Знімальна група в складі декількох десятків людей сьогодні облаштувала робочий майданчик на одній із вулиць прикарпатського...

В Микуличині розпочались зйомки нового українського містичного триллеру. Знімальна група в складі декількох десятків людей сьогодні облаштувала робочий майданчик на одній із вулиць прикарпатського села, щоб відзняти одну з частин фільму.

Про це інформують Франківчани з посиланням на Бріз.

Ідея створення фільму зародилась давно, а сам образ Морени з’явився з розповідей знайомих про дівчину відьму, яка жила на Західній Україні. Режисер постановник Сергій Альошечкін розповів, що сюжет стрічки обертається довкола трьох головних героїв, яких пов’язала любов.

“Тут і містика, і магія, і еротика. Навіть є елементи бойовика. Це така собі молодіжна пригодницька історія. Ми не граємось в темну чи білу магію, а стараємось зробити історію реальною”, – говорить режисер.

Акторський склад доволі молодий і жоден з них ще не мав досвіду зйомок у повнометражному кіно.

Окрім Микуличина зйомки фільму заплановані також у Вижниці та Києві до 20 чисел серпня. Загальний б’юджет стрічки складає 39 млн. грн. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...