У СТЕКу готують тепломережі до опалювального сезону

Підготовка теплового господарства ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» до нового опалювального сезону в активній стадії. Про це повідомляє прес-служба підприємства. Внаслідок двотижневих гідравлічних випробувань виявлено...

Підготовка теплового господарства ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» до нового опалювального сезону в активній стадії.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Внаслідок двотижневих гідравлічних випробувань виявлено десять поривів, п’ять з яких на тепломережах СТЕКу.

Чотири пориви тепловики вже ліквідували. Найбільший, діаметром 630 мм, стався на вулиці Височана. Усунуто також пориви на ділянках трубопроводів на вулицях Макухи, Незалежності, Франка-Петрушевича. Ще один порив труби діаметром 325 мм на вулиці Петлюри СТЕК має намір ліквідувати найближчим часом.

Гідравлічні випробування виявили і п’ять поривів теплових вводів до житлових будинків, які належать управителю КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія». Фахівці СТЕКу офіційно повідомили про пориви як управителя, так і Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою.

Крім того, на початок липня вже замінено 165 метрів магістральних теплових мереж, які перебували в аварійному стані. Це, зокрема, тепломережі за адресами Коновальця, 132, Дудаєва, 30А, Індустріальна, 34 та в районі вулиць Львівська-Національної Гвардії. На завершальному етапі заміна теплових мереж будинків Незалежності, 55 та Шевченка, 49А-57.

Також у СТЕКу триває підготовка обладнання котельні до нового опалювального сезону. Там відбулися гідравлічні випробування та поточний ремонт котлів. В процесі — ремонт та ревізія запірної арматури, насосного обладнання, вентиляторів, димотягів котлів та електрообладнання котельні.

Категорії
Новини
Новини
Loading...