Яремчанського активіста викликали в поліцію через допис у Facebook

В травні керівника Яремчанського осередку «Державна Ініціатива Яроша» Сергій Петров виклав в мережу відео відремонтованого мосту через річку Прут в селі Ямна. У дописі...

В травні керівника Яремчанського осередку «Державна Ініціатива Яроша» Сергій Петров виклав в мережу відео відремонтованого мосту через річку Прут в селі Ямна.

У дописі Сергій Петров зазначив, що на ремонт аварійного мосту було витрачено 6 кубічних метрів бетону і що його ринкова вартість є нижчою за кошторисну — 13 тисяч гривень замість 90 тисяч.

«Секретар Яремчанської міської ради Володимир Губарчук написав заяву в поліцію і прокуратуру з проханням притягнути мене до відповідальності за пост у Фейсбуці. Саме цього посадовця, зі слів міського голови пана Василя Онутчака, які пролунали в його кабінеті, я назвав відповідальним за неякісний ремонт мосту. Хоч задовго до цього я особисто намагався переконатися у компетентності ремонтників, і Володимир Губарчук мене в цьому постійно запевнював та переконував, що все буде поремонтовано якісно та з врахуванням особливостей гідродинаміки мостових опор, а він викладене відео вважає наклепом на себе,” — прокоментував ситуацію Сергій Петров.

Після давання показань громадського активіста з поліції відпустили.

Допис можна переглянути за посиланням:

https://www.facebook.com/groups/204734019888195/permalink/431384963889765/

Категорії
Новини
Новини
Loading...