Поліція Прикарпаття запрошує на роботу

Головне управління національної поліції в Івано-Франківській області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Як повідомили в управлінні, на роботу запрошують інспектора сектору реагування патрульної поліціїта помічника чергового....

Головне управління національної поліції в Івано-Франківській області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад.

Як повідомили в управлінні, на роботу запрошують інспектора сектору реагування патрульної поліціїта помічника чергового.

У претиндентів на ці посади має бути: громадянство України, вища освіта. Також вони повинні досконало володіти українською мовою та знати Конституцію України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», Кодекс України «Про адміністративні правопорушення». До конкурсу допускатимуться особи віком від 18 років.

Для участі потрібно подати наступні документи: копію паспорта громадянина України, копії документів про освіту (нотаріально завірені), копія ідентифікаційного номеру фізичної особи, копія військового квитка або приписного посвідчення (якщо є), довідка з місяця проживання та склад сім’ї, характеристика з місця проживання, характеристика з останнього місця роботи, навчання, служби, посвідчення про володіння державною мовою та резюме у довільній формі подати до 21 липня 2017 року.

Заявки прийматимуться до 13  липня за адресою місто Івано-Франківськ, вулиця Академіка Сахарова, 15, з 09:00 до 17:00.

Категорії
Новини
Новини
Loading...