В Коломиї створять інтерактивну карту для туристів

У місті розпочали роботу над створенням веб-ресурсу із базою даних про громадську власність та туристичні атракції і об’єкти. Про це повідомляє офіційний сайт Коломийської...

У місті розпочали роботу над створенням веб-ресурсу із базою даних про громадську власність та туристичні атракції і об’єкти.

Про це повідомляє офіційний сайт Коломийської міської ради.

Над проектом спільно працюватимуть представники ГО «Асоціація економічного розвитку Коломийщини» Віталій Вандич, Віталій Галайчук та Руслан Вістовський і працівники відділів міської ради. 

Кожна громадська будівля Коломиї на карті буде мати посилання на корисні деталі: про розміщені в ній організації та їхні послуги, про наявність вільних місць для оренди, вартість орендної плати, історію створення та багато іншого. За один клік таку ж інформацію можна буде отримати про земельні ділянки та туристичні принади міста, про цілодобові аптеки, про готелі, парки, сквери, ресторани, дитячі майданчики та інше.

Створення веб-ресурсу відбувається за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні. Над створенням веб-сайту працюватимуть рік. Однією із цілей проекту буде пошук нових туристичних об’єктів міста.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...