Популярні серед франківців напрямки відпочинку цього літа

Вже майже середина літа, тож час пакувати валізи. Куди та за скільки їдуть відпочивати іванофранківці цього літа дізнавались Франківчани. Цього року Європа для укаїнців...

Вже майже середина літа, тож час пакувати валізи. Куди та за скільки їдуть відпочивати іванофранківці цього літа дізнавались Франківчани.

Цього року Європа для укаїнців стала доступнішою, оскільки не потрібно витарчати гроші на оформлення візи. Але на думку менеджера однієї з Франківьких тур-агенств Марії Мосейчук франківці не поспішають з відпочинком в Італії, Іспанії чи Франції, не лишаються і в Україні, а обирають вже звичні Турцію і Болгарію.

“Популярними літніми напрямками для відпочинку серед франківців як були раніше, так і лишились Туреччина, Єгипет, рідше Чорногорія, Греція, Болгарія. Хто хоче бюджетно відпочити їде в Туречиину або Боларію. Грузія на тур ринку цього року не дуже розвинута, і не є дуже дешевою. В ОАЕ влітку не їдуть, там дуже жарко влітку, вони користуються попитом з кінця осені до початку весни. Українські курорти не популярні, оскільки по ціновій категорії ідентичні поїздці за кордон. Вони користуються популярністю у тих людей, хто не хоче виїжати за межі країни”, — сказла Марія Мосейчук.

За словами менеджера найкраще їхати відпочивати вдвох, тому що номери на одну особу коштують дорожче.

Загалом цінова пропозиція на найпопулярніші курорти виглядає так:

Найдешевший відпочинок в цьому сезоні у Болгарії, можна знайти готелі економ варіант від 35 євро за добу без харчування. 

“Оптимальна ціна на двох на 7 днів в Болгарії 450 – 500 євро. Також є гарячі тури ціни на які нищі, за рахунок того що є недобір на рейси, недобір в готелі — тоді туроператор зменшує ціну, щоб люди змогли поїхати відпочити”,  — зазначила менеджер.

Вартість відпочинку на двох  на 7 днів в Чорногорії стартує від 600 євро, в Туреччині і Єгипті від 700 доларів. Відпочинок в Іспанії і на Кіпрі від 750 євро, Італія від 800 євро.

Також Марія Мосейчук додала, що в порівнянні з минулим роком більше людей їде на відпочинок.

“В порівнянні з минулим роком попит на відпочинок зріс це радує. Значить люди мають надію на краще життя і хочуть більше відпочивати. Не хочуть постійно сидіти на роботі, а хочуть гарно провести літо”, — підсумувала менеджер. 

Відпочити цього року є де, були б гроші. А якщо їх немає, то ідеальним місцем для відпочинку Франківців лишаються пляжі на Бистриці-Надвірнянській і міське озеро.

Категорії
СТАТТІ
Новини
Loading...