Завдяки небайдужим людям калушанці успішно зробили операцію на серці

50-річна калушанка Руслана Резепкіна, яка лише нещодавно зустріла своє 50-ліття, потребувала термінової операції. Їй у найкоротші терміни потрібно замінити серцевий клапан, бо життя жінки...

50-річна калушанка Руслана Резепкіна, яка лише нещодавно зустріла своє 50-ліття, потребувала термінової операції. Їй у найкоротші терміни потрібно замінити серцевий клапан, бо життя жінки висіло на волосині.

 Про те, що у неї є вроджена вада серця жінка дізналася лише у 2013 році. Кальцинуюча хвороба клапанів серця — таким діагнозом ошелешили її калуські медики, йшлося у “Вікна”.

Останніх кілька років жінка постійно проходила огляди у лікарів, але цьогоріч результати обстеження виявилися невтішними. Тож, калушанка звернулася до всіх небайдужих:

“У нас немає родини, яка могла б допомогти зібрати гроші на операцію, ми не маємо цінного майна. До того ж, за станом здоров’я, я не можу зараз працювати, тому дуже сподіваюся, що зібрати необхідну для операції суму допоможуть небайдужі люди”.

Для протезування аорального клапану в умовах штучного кровообігу їй потрібно було зібрати близько 80 тисяч гривень.

Днями стало відомо, що 29 травня у Львові відбулась операція, яка пройшла успішно, інформує КалушФМ.

Руслана Резепкіна каже, що сама на операцію грошей не назбирала б. За її словами, операція обійшлася у 80 тисяч гривень, з них приблизно половина – ті гроші, які на її банківський рахунок прийшли у вигляді пожертв від калушан та інших жертводавців. Тож, висловлює вдячність усім, хто був небайдужим до її біди і допоміг.

Категорії
Новини
Новини
Loading...