На Косівщині чоловік обікрав пенсіонера у лікарняній палаті

Зловмисник викрав з палати барсетку з документами та банківськими картками. На сполох забив 63-річний чоловік, що перебував на лікуванні у центральній районній лікарні міста...

Зловмисник викрав з палати барсетку з документами та банківськими картками.

На сполох забив 63-річний чоловік, що перебував на лікуванні у центральній районній лікарні міста Косова.

Поліція встановила особу причетну до скоєння даного злочину. Ним виявився 48-річний надвірнянець, який в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Як з’ясувалося, зловмисник безперешкодно зайшов до лікарні. Проходячи коридором чоловік проник в палату, скориставшись відсутністю потерпілого в приміщенні поцупив барсетку, після чого втік. У скоєному лиходій зізнався, викрадене вилучено та в подальшому буде повернуло власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Категорії
Життя
Новини
Loading...