Чому в нашій армії процвітають масові захворювання

Перевірка військових частин у червні зафіксувала масові випадки захворювань на респіраторні захворювання. Також фахівці виявили віспу, гострий ентероколіт, тонзиліт та пневмонію. Такі дані оприлюднив комітет...

Перевірка військових частин у червні зафіксувала масові випадки захворювань на респіраторні захворювання. Також фахівці виявили віспу, гострий ентероколіт, тонзиліт та пневмонію.

Такі дані оприлюднив комітет солдатських матерів України з посиланням на військово-медичний клінічний центр Західного регіону. Так, у гарнизоні Полтава від початку року на ГРІ захворіли майже 900 військослужбовців. Фахівці епідеміологічного управління висловлюють думку, що високий рівень захворюваності солдатів збережеться в майбутньому черз невиконання медичних рекомендацій.

Також спеціалісти акцентують увагу на антисанитарних умовах проживання солдатів. Зокрема, у військових частинах А0222, А2238, А2408, А3628, В0950, В3593, В4673, В6250 вода непридатна для споживання, їжу готують з порушенням норм, більшість виробничих приміщень потребують капітального ремонту. 

Командувачам усіх військових частин надані рекомендації щодо виправлення ситуації.

Категорії
Новини
Новини
Loading...