Прикарпаття відправило на Схід бійцям АТО гуманітарну допомогу

На підтримку українських бійців на сході України з Івано-Франківської області вирушили чергові партії гуманітарної допомоги. До збору долучилося 8 районів Прикарпаття: Надвірнянський, Коломийський, Тлумацький,...

На підтримку українських бійців на сході України з Івано-Франківської області вирушили чергові партії гуманітарної допомоги.

До збору долучилося 8 районів Прикарпаття: Надвірнянський, Коломийський, Тлумацький, Снятинський, Косівський, Верховинський, Тисменицький та Городенківський, – інформує прес-служба ОДА. Відправляють, здебільшого, медикаменти, засоби гігієни, миючі засоби, будівельні матеріали, продукти харчування, мішки, побутову техніку, паливно-мастильні і будівельні матеріали, бензопили, тощо. Допомогу збирали в районних установах і організаціях, органах місцевого самоврядування, сільськогосподарських і комунальних підприємствах, у приватних підприємців, небайдужих мешканців міст і сіл краю. Вантаж із Тлумацького, Тисменицького та Городенківського районів доправили до Коломиї. Звідти вже укомплектований бус вирушив на Схід, до міста Попасна Донецької області. Цьому також сприяли керівник громадського об’єднання «Військові капелани» Василь Жупник та депутат Коломийської райради, учасник АТО Олег Козоріз. Надвірнянці відправили гуманітарну допомогу до міст Торез і Костянтинівка.

Категорії
Новини
Новини
Loading...