В Україні може з’явитись нове міністерство

Президент України Петро Порошенко доручив Парламенту та Уряду проаналізувати можливість створення Міністерства ветеранів. Про це інформує прес-служба президента. «Хочу звернутися до Верховної Ради та...

Президент України Петро Порошенко доручив Парламенту та Уряду проаналізувати можливість створення Міністерства ветеранів.

Про це інформує прес-служба президента.

«Хочу звернутися до Верховної Ради та Уряду з дорученням проаналізувати можливість створення Міністерства ветеранів, бо саме на їхньому прикладі мають виховуватися майбутні покоління захисників Вітчизни», – зазначив Петро Порошенко

За словами Глави держави, найбільш достойні українські воїни, ветерани, мають відчути справжнє ставлення до них українського народу і держави.

За словами Петра Порошенка, в Україні вже створено мережу реабілітаційних центрів, і сьогодні подібний відкрито в Сумах. «За цим стоїть робота багатьох людей, які щиро бажають допомогти нашим захисникам повернутися до мирного повноцінного життя. Нікого не залишити сам на сам з його проблемою, допомогти кожному – це має стати девізом не лише цієї установи, а й усієї влади і всього суспільства, всіх нас, українців», – наголосив президент.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...