Франківський стоматолог поділиться досвідом з американськими колегами в США

Завдяки впровадженню новітніх технологій українські стоматологи останнім часом завойовують світове визнання своїх колег і вже навіть навчають премудростям професії колег з Європи.    ...
Завдяки впровадженню новітніх технологій українські стоматологи останнім часом завойовують світове визнання своїх колег і вже навіть навчають премудростям професії колег з Європи.
 

 
Стоматолог з Івано-Франківська Назарій Михайлюк вже не вперше демонструє світу новітні розробки українського стоматологічного ринку. Він став наймолодшим лектором, який до 30 років з тренінгами та лекціями відвідав півсотні країн. Тепер географія його навчання розширилася ще на одну країну – США, інформує Press-Центр.

Лікар Михайлюк у Голлівуді (Каліфорнія) проведе тренінг на Міжнародному симпозіумі Oral Design Hollywood. Фундація дизайну посмішки, що є організатором Oral Design Hollywood, вже понад 35 років сприяє обміну знаннями та передачею ноу-хау у світі стоматологічної майстерності. Українець розкаже про новітні підходи у сфері дизайну посмішки. Новітні технології дозволяють впроваджувати повністю цифровий дизайн посмішки, інформатизований процес обстеження та проектування вінірів.

«Жоден процес у лікуванні пацієнта не проходить без використання цифрового мікроскопа. Така практика цікава для американських спеціалістів. Під час виступу я порівняю різні підходи у процесі створення та встановлення вінірів: ті, що вже широко використовуються у всьому світі і ті, що вимагають використання сучасних технологій та тільки-тільки приходять на ринок стоматології», – зазначає стоматолог Назарій Михайлюк. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...