Олег Гончарук: “До суботи з Микитинців та Хриплина львівське сміття має бути вивезене”

Про це голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук вкотре запевнив під час інспектування місця несанкціонованого вивантаження сміття, яке завезене з території Львівської області у...

Про це голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук вкотре запевнив під час інспектування місця несанкціонованого вивантаження сміття, яке завезене з території Львівської області у села Микитинці та Хриплин Івано-Франківської міської ради.

Івано-Франківська ОДА повідомляє: як зазначив очільник області, зараз проводяться активні дії щодо упередження виникненню аналогічних ситуацій. За його словами, представники Івано-Франківської міської ради дали дозвіл на вивезення сміття на полігон у село Рибне. Кошти для цих робіт вишукують у обласному бюджеті. А начальник управління екології та природних ресурсів ОДА Ріяфет Гасимов повідомив, що станом на сьогодні вже є домовленість з підприємцем про вивіз сміття. 

Сільський голова Хриплина Роман Соколик підтвердив, що сміття уже вивозять, просто цей процес відбувається достатньо повільно, адже його кількість є надзвичайно великою. Підсумовуючи виїзну нараду Олег Гончарук дав доручення вивезти сміття з сіл Микитинці та Хриплина до кінця тижня. В іншому випадку керівники профільних підрозділів ОДА понесуть відповідальність.

Як раніше повідомляли “Франківчани”, львівське сміття з Микитинців все ще не вивезли.

Категорії
Новини
Новини
Loading...