“Дім Сірка” опинився під загрозою зникнення

Власника земельної ділянки, на якій розташований “Дім Сірка”, сільський голова Загвіздя змушує ліквідувати притулок, стверджує громадська активістка Наталія Когут. “Місяць назад до нас приходила...

Власника земельної ділянки, на якій розташований “Дім Сірка”, сільський голова Загвіздя змушує ліквідувати притулок, стверджує громадська активістка Наталія Когут.

“Місяць назад до нас приходила комісія на чолі з головою с.Загвіздя та земельників на рахунок нашого притулку. Склали протокол за порушення земельного законодавства на власника земельноі ділянки. Він оплатив штраф, але як ми розуміємо йому поставили умови – або він нас позбувається або його затягають по судах! Ось і наслідки він продає землю , а нас попросив звільнити територію до 10.08/2017 ,або викупити в нього землю за 30 тис. Долларів,” — написала Наталія Когут на своїй сторінці у Facebook.

Активістка додає, що такої суми в громадської організації “Дім Сірка” немає. Тому зараз працівники притулку опинилися перед вибором: або переїхати в село Рибне, де місцева громада до притулку налаштована вороже, або знайти нову земельну ділянку під притулок для тварин.

Світлина від Natalia Kogut.

“Якщо ми не знайдемо виходу ми змушені будем ліквідуватися взагалі! Бо я не бачу сенсу далі щось робити ,якщо нема притулку. Якщо таке станеться то Ви всі маєте зрозуміти, що собаки з вулиць більше до нас не попадуть а будуть попадати одразу в холодильник на Максимовича! Це буде процес частковоі стерилізаціі та ефтаназіі, оскильки місто має реагувати на заявки де є покуси безпритульних собак! Зараз я звертаюсь до кожного хто має можливість нам допомогти!,” — написала Наталія Когут.

Також, як додає активістка, із сьогоднішнього дня, 15 липня, “Дім Сірка” більше не прийматиме до себе безпритульних тварин.

Категорії
Новини
Новини
Loading...