У Франківську вперше пройде турнір з тенісу серед жінок

З 31 липня по 5 серпня в Івано-Франківську вперше на Західній Україні проведуть престижний турнір з тенісу серед жінок ITF з призовим фондом у...

Турніри Міжнародної федерації тенісу (ITF) – другі за значенням професійні змагання у світі після турнірів Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Очікується, що в турнірі змагатимуться близько 100 учасниць.

У четвер, 13 липня, завершилась реєстрація на турнір, але гравчині протягом шести наступних днів ще можуть знятись зі змагань.

Серед франківських тенісисток на турнірі планує виступити Вікторія Гоголь, яка розпочне змагання з основної сітки, а з кваліфікації скоріш за все стартує Діана Ходан. Точні списки тенісисток будуть відомі наступного тижня. Уже 29 липня стартують кваліфікаційні матчі, 31 липня розпочинається основна сітка змагань, а 5 серпня – фінали турніру.

Як роповів директор турніру Олександр Фотуйма, змагання організовують франківський тенісний клуб “Alias” і Федерація тенісу України (ФТУ).

“Дуже приємно, що ці змагання пройдуть саме в Івано-Франківську, – говорить Олександр Фотуйма. – Турнір такого рівня на Західній Україні відбудеться вперше. Та й в усій Україні подібні змагання проходили лише в Бучі Київської області, Дніпрі та Харкові”, – зазначив Олександр Фотуйма.

Категорії
Новини
Новини
Loading...