На Прикарпатті стартує новий екологічний проект

На Прикарпатті стартує новий екологічний проект “Перша всеукраїнська природоохоронна нарада “Гори моїх мрій”. З 26 по 31 липня різноманітні заходи відбудуться в різних населених...

На Прикарпатті стартує новий екологічний проект “Перша всеукраїнська природоохоронна нарада “Гори моїх мрій”. З 26 по 31 липня різноманітні заходи відбудуться в різних населених пунктах області.

В рамках проекту влада, громадські активісти, журналісти, екологи та небайдужі громадяни обговорюватимуть питання збереження навколишнього середовища, впровадження новітніх технологій утилізації побутових відходів і переробці (сортуванню) вторинної сировини.

В підсумку обговорень планують створити всеукраїнський громадський природоохоронний рух. 

Стартують “Гори моїх мрій” у Косові. 26 липня нарада відбудеться об 11.00 в офісі ГО «За покликом серця». Місцева влада,  гірська пошуково-рятувальна служба, екологи та журналісти обговорять проблеми навколишнього середовища та скоординують свої дії, направлені на їхнє вирішення.

27-28 липня на Піп Іван Чорногорський  проведуть толоку у підніжжя та туристичними маршрутами до гори Піп Іван Чорногорський. Також обіцяють надати посильну фізичну допомогу в відновленні роботи історичної обсерваторії.

А 31 липня в Коломиї в рамках проекту «Перша відкрита всеукраїнська природоохоронна нарада «Гори моїх мрій» відбудеться відкрите громадське обговорення питання збереження навколишнього середовища, впровадженню новітніх технологій утилізації побутових відходів і переробці (сортуванню) вторинної сировини. 

“Перша відкрита всеукраїнська природоохоронна нарада “Гори моїх мрій” відбудеться за ініціативи “Програми національних обмінів”, “Містки громадської активності”, Апостолівської районної громадської організації “Правозахисне козацьке товариство “Базавлуцька Січ”, голова Микола Павлюченко та участі делегації молодіжних патріотичних організацій зі Сходу України.

Категорії
Новини
Новини
Loading...