У Долину завітає клініка на колесах, де діти зможуть пройти обстеження

У серпні в Долину завітає клініка на колесах «Дар життя». Пацієнти зможуть пройти обстеження, а також оглянути і полікувати зуби. Про це повідомляють Франківчани з посиланням на прес-службу...

У серпні в Долину завітає клініка на колесах «Дар життя». Пацієнти зможуть пройти обстеження, а також оглянути і полікувати зуби.

Про це повідомляють Франківчани з посиланням на прес-службу Долинської РДА.

Лікарі та асистенти забезпечать огляд пацієнтів, проведення ЕКГ, миттєві аналізи, перевірка зору та слуху.

На огляд можна записатись з 21 липня за номером  050 58 56 341. Для того, щоб пройти обстеження, необхідна реєстрація проживання у місті Долина та свідоцтво про народженння дитини.

Нагадаємо, минулого року медики працювали за схемою: на кожну дитину заводили  історію – картку пацієнта. Далі малечу міряли, зважували, вносили дані у картку і відправляли у оглядовий кабінет, де з маленьким пацієнтом працював лікар – педіатр. Проводилось повне обстеження зовнішніх та внутрішніх органів, в тому числі огляд хребта і стоп. При необхідності проводили експрес – аналізи сечі та крові на цукор, гемоглобін чи розгорнутий аналіз крові. При виявленому захворюванні  дітей направляли до вузьких спеціалістів. 

Читайте також: Франківський стоматолог поділиться досвідом з американськими колегами в США 

Категорії
Новини
Новини
Loading...