На Снятинщині освятили новозбудовану церкву

14 липня в селі Княже Снятинського району на честь Першоверховних апостолів Петра і Павла освятили новозбудовану церкву. Новозбудований громадою УГКЦ храм почали зводити на початку...

14 липня в селі Княже Снятинського району на честь Першоверховних апостолів Петра і Павла освятили новозбудовану церкву.

Новозбудований громадою УГКЦ храм почали зводити на початку 2016 року. Крім будівництва, на території церкви виконано благоустрій та проведено капітальний ремонт сільської дороги, яка веде до храму.

У Літургії взяли участь священики Снятинського деканату о.-мітрат Теодор Оробець УГКЦ на чолі із правлячим єпископом Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ Владикою Василієм Івасюком. Його святість привітно і велично зустрічали діти та мешканці села Княже. Наймолодші парафіяни вручили Владиці Василію коровай та подарували поетичне привітання на прославу Господа.

У святій літургії взяли участь керівники Снятинського району. В урочистому освяченні прекрасного і архітектурно довершеного Божого храму, настоятелем якого є о. Богдан Киктик,  взяли участь меценати, депутати обласної ради, депутати районної ради та сільський голова.

Категорії
Новини
Новини
Loading...