Директор Бурштинської ТЕС, який потрапив у ДТП, переніс другу операцію

Нещодавно депутат облради, директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар переніс другу операцію. Стан депутата важкий, але стабілізується.  Обранець отримав досить серйозні травми обох ніг, у нього зламані чотири...

Нещодавно депутат облради, директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар переніс другу операцію. Стан депутата важкий, але стабілізується

Обранець отримав досить серйозні травми обох ніг, у нього зламані чотири ребра, забій грудної клітки та черевної порожнини. Шувар уже переніс ще одну операцію – на другій нозі.

Наразі операції не передбачаються, проте за прогнозами медиків, Шувару доведеться ще місяць провести у лікарняній палаті.

Нагадаємо, 6 липня на автодорозі “Івано-Франківськ – Львів” в селі Ямниця трапилась смертельна ДТП. Зіткнулися «Деу Ланос» і «Фольксваген Пасат». Водій «Ланоса» 27-річний мешканець Богородчан – гравець футбольного клубу «Оскар» Роман Стоцький загинув на місці ДТП.

За кермом автомобіля «Фольксваген Пасат»  був директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар, якого з місця ДТП госпіталізували в реанімацію.

Довідка.

Андрій Шувар – за фахом інженер-теплоенергетик, здобув освіту в Національному університеті Львівська політехніка та Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

В енергетичній галузі працює 20 років, пройшов професійний шлях від чергового електромонтера електричного цеху до начальника зміни станції, начальника електричного цеху Бурштинської ТЕС. З 2005 року обіймав посаду директора ДТЕК Добротвірської ТЕС. З 2014 року – директор Бурштинської ТЕС. Депутат Івано-Франківської облради від ВО “Батьківщина”.

Увійшов до десятки кращих топ-менеджерів України за результатами “Рейтингу найбільших. Кращі менеджери України”, який провів Інтернет портал Delo.UA в 2014 році.

Категорії
Новини
Новини
Loading...