Яремче і Буковель можуть з’єднати 15-кілометровою канатною дорогою

На черговій сесії облради обговорили створення канатної дороги між Яремче та Буковелем на висоті 25 метрів. Стороники ідеї впевнені, що 15-метрова канатка розвантажить дорогу...

На черговій сесії облради обговорили створення канатної дороги між Яремче та Буковелем на висоті 25 метрів. Стороники ідеї впевнені, що 15-метрова канатка розвантажить дорогу Мукачево-Львів.

Також на Івано-Франківщині передбачена  автомагістраль, що починається у Франкфурті і закінчується в Алма-Аті. Прикарпаттям ця дорога пройде від Вишківського перевалу через Долинський, Рожнятівський, Калуський і Галицький райони з виходом на Тернопіль. Інша автомагістраль планується у крітському напрямку, вона з’єднає Балканський регіон з Мінськом, пише ГК.

Ще один аспект розвитку транспортного сполучення – перспектива будівництва залізничної колії, яка відповідатиме міжнародним стандартам. Вона йтиме майже паралельно існуючій і зв’язуватиме Варшаву та Бухарест. На перетині транспортних артерій будуть формуватися транспортні вузли, де передбачається будівництво різного виду обслуговуючих об’єктів, логістичних центрів, об’єктів виробництва та відпочинку. Одним з пріоритетних напрямків розвитку області є відкриття міжнародного переходу в Шибене Верховинського району на територію Румунії.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...