Дітлахи Долини зможуть пройти медостеження та полікувати зуби

У Долині працюватиме мобільна клініка на колесах. Вона складається з медичного та стоматологічного відділення. “Дар життя” надає допомогу людям з особливими фізичними та розумовими...

У Долині працюватиме мобільна клініка на колесах. Вона складається з медичного та стоматологічного відділення.

“Дар життя” надає допомогу людям з особливими фізичними та розумовими потребами, сиротам, соціально незахищеним та малозабезпеченим, а тепер ще й дітям учасників та ветеранів АТО. У теплу пору року автобуси мобільної клініки подорожують по території всієї України, а у холодну пору року – працюють у місті Тернополі, інформує сайт Долинської РДА. В Долину автобуси прибудуть на запрошення МБО “Благодійний фонд Долини” та фінансової підтримки Долинської міської ради.

Триватиме огляд усіх бажаючих дітей, які проживають у місті. Для того, щоб пройти обстеження, необхідна реєстрація проживання у місті Долина та свідоцтво про народження дитини.

Автобуси-лікарні розпочала свою роботу в Україні як «Медична клініка на колесах» у 1992 році. Це стало можливим завдяки американцям українського походження Доктору Стівену Дудяку та пастору Джону Шепу. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...