На оренду притулку для тварин у Калуші заяву подала тільки одна організація

Про цей йдеться в офіційному повідомленні Фонду комунальної власності територіальної громади міста Калуша.   В результаті розміщення оголошення щодо наміру передачі в оренду майна...

Про цей йдеться в офіційному повідомленні Фонду комунальної власності територіальної громади міста Калуша.

 

В результаті розміщення оголошення щодо наміру передачі в оренду майна комунального підприємства «Екосервіс» (притулок для утримання безпритульних собак), внаслідок того, що була подана одна заява про намір оренди, БО «Благодійний фонд «Дім Сірка»» було визнано єдиним заявником, інформують “Вікна”.

Раніше йшлося, що у Калуші вже маже рік розглядають питання про передачу в концесію майна комунального підприємства «Екосервіс». Притулок для безпритульних тварин, який знаходиться на балансі «Екосервісу» і який не має стосунку до питання вивезення сміття, планують передати в оренду благодійній організації «Дім Сірка».

Міський голова Ігор Матвійчук, директор КП “Екосервіс” Ігор Свистун та голова благодійної організації “Дім Сірка” Наталія Когут підписали Меморандум “Про співпрацю щодо скорочення кількості безпритульних тварин у Калуші на 2016 рік шляхом етичного ставлення до них та регулювання їхньої чисельності гуманними та цивілізованими методами”. 

У 2017 році Меморандум продовжили. Благодійна організація “Дім Сірка” має намір повністю перебрати на себе опіку над притулком для тварин у Калуші. Для цього активісти візьмуть в оренду за символічну 1 гривню на рік деяке майно КП «Екосервіс», яке має стосунок до притулку.

Категорії
Новини
Новини
Loading...