КП «Івано-Франківськводоекотехпром» потрібні нові кадри

Комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром» шукає спеціаліста для роботи з новим обладнанням та електрогазозварників.    Про це йдеться на сайті підприємства. “Відкрито нову вакансію слюсаря 6 розряду КВПіА відділу...
Комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром» шукає спеціаліста для роботи з новим обладнанням та електрогазозварників.
 

 Про це йдеться на сайті підприємства.

“Відкрито нову вакансію слюсаря 6 розряду КВПіА відділу Аналізу втрат води для роботи з обладнанням для телеінспекції трубопроводів”, – йдеться в повідомленні.

Основні вимоги до кандидата на посаду: володіння ПК та наявність водійських прав (категорія С). Заробітна плата – від 4 000 грн. Щоб влаштуватись потрібно відправити резюме на електронну адресу: [email protected], і попередньо записатись на співбесіду за тел. 75-91-42.

Також підприємству потрібні на роботу електрогазозварники із кваліфікацією від 3 до 6 розряду (3 особи).

Розмір заробітної плати (в залежності від розряду) від 1 951 до 2 922 гривень + 12% надбавки за шкідливі умови праці. Також працівників забезпечать спецодягом.

Зазначимо також, що до виконання зварювальних робіт допускаються особи не молодші 18 років, які мають кваліфікаційне посвідчення і пройшли інструктаж з техніки безпеки та медичний огляд.

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...