Руслан Марцінків: “Турецькі авіалінії м’яко сказали, що “їх попросили” піти з Івано-Франківська”

Міський голова Івано-Франківська звинуватив концесіонера аеропорту у тиску на авіаперевізника. Про це Руслан Марцінків сказав в ефірі радіо “Західний полюс”. За його словами, у...

Міський голова Івано-Франківська звинуватив концесіонера аеропорту у тиску на авіаперевізника.

Про це Руслан Марцінків сказав в ефірі радіо “Західний полюс”.

За його словами, у 2007 році, перед підписанням договору про концесію, інвестор давав зобов’язання, що аеропорт і злітну смугу відремонтують і що аеропорт буде співпрацювати із компаніями-лоукостерами.

“Але пройшло 10 років і суттєвих змін немає. І те, що “Турецькі авіалінії” зайшли і через два місяці вийшли… Вони м’яко сказали, що “їх попросили”. Зрозуміло, що будь-який аеропорт, який себе поважає, якщо в нього є проблеми із злітно-посадковою смугою, то її ремонтують. Тому що захід нових компаній, які сплачують збір аеропорту — це кошти, які аеропорт може заробити. І з заходом “Турецьких авіаліній” зайшли би інші компанії. А коли вони вийшли звідси — це був сигнал іншим, що сюди не варто йти,” — сказав Руслан Марцінків.

Також міський голова сказав, що Івано-Франківська ОДА та обласна рада мають всі законні підстави для того, щоб розірвати договір концесії. Нагадаємо, у вівторок, 18 липня, Руслан Марцінків звернувся до обласної ради та облдержадміністрації з проханням повернути аеропорт “Івано-Франківськ” в комунальну власність.

Категорії
Новини
Новини
Loading...