Двійник сина Порошенка воює на фронті, а сам Олексій відпочиває у діда і ходить на концерти – ЗМІ

Інтернет розбурхала новина про те, що син Петра Порошенка – Олексій – воює на фронті. Журналісти провели оперативне розслідування і виявили, що він нікуди...
Інтернет розбурхала новина про те, що син Петра Порошенка – Олексій – воює на фронті. Журналісти провели оперативне розслідування і виявили, що він нікуди не виїжджав, а живе поруч зі своїм дідом недалеко від Вінниці.

Олексій Іванович Порошенко з внуком Олексієм

Олексій Іванович Порошенко з внуком Олексієм

 

Про те, що Олексій Порошенко, старший син президента, служить в зоні АТО, повідомив в ефірі порошенківського «5 каналу» керівник переговорної групи Антитерористичного центру Юрій Тандіт. Коли журналісти, почувши таку новину, звернулися за коментарем в АПУ, то їм навідріз відмовили в інформуванні про членів сім’ї президента, мовляв це їх особиста справа, не лізьте куди вас не просять. 

Вінницькі журналісти, які знають Олексія Порошенка як члена місцевої облради, поцікавилися, коли депутат востаннє бував на робочому місці. Виявилося, що незважаючи на те, що Порошенко-молодший нібито пішов в армію, він не склав своїх депутатських повноважень. «Ніяких заяв до облради Олексій Петрович не подавав. Він продовжує працювати, відвідує сесії, які відбуваються раз на кілька місяців. А все інше – це його особиста справа», – повідомили в прес-службі Вінницької обласної ради. 

Журналісти-розслідувачі вирішили довідатися про всі подробиці цієї цікавої історії. Для цього вони поїхали туди, де проживає батько Порошенка-президента і дід Порошенка-“вояки” – Олексій Іванович. Затишний будиночок недалеко від Вінниці. Прекрасна природа, все необхідне для життя. Коли журналісти тільки підійшли до будинку, то почули дитячий плач, якому вельми здивувалися, адже Олексій Іванович онуками не займається.

Їм назустріч вийшла дебела жінка, яка представилася домробітницею Валентиною і запросила до столу. Коли журналістка увійшла, то Олексій Іванович, недовго думаючи, розповів їй «почому життя в Україні», всі карти і сімейні таємниці виклав на блюдечку. Виявляється, зараз його старший онук Олексій поїхав у місто за продуктами разом з дружиною, а він, домробітниця і маленький правнук – господарі в будинку.

Олексію Івановичу, напевно, можна пробачити такий “ляп”, адже він людина ще старого гарту, для якої неправда – страшний гріх. 

Журналісти таки дочекалися Олексія Петровича з міста, поспілкувалися з ним, і, по секрету, розповіли про казус на «5 каналі». Олексій віджартовуючись відповів: «Напевно черговий двійник! Я воювати поки не йду, тому що ми з дружиною займаємося вихованням нашого сина!»

Аліса Мисловська для сайту ЛЮБЛЮ КИЇВ

 

P.S. Дружина президента України Марина Порошенко підтвердила, що її старший син Олексій дійсно воює у зоні АТО. Проте далі коментувати цю інформацію вона відмовилася.

Категорії
Життя
Новини
Loading...