У Франківську 10 стартапів змагаються у битві “Час відростити ріг”

У четвер, 20 липня, в Івано-Франківську, у громадському ресторані Urban Space 100,  десять стартапів змагаються у битві “Час відростити ріг”. Такі битви відбуваються в...

У четвер, 20 липня, в Івано-Франківську, у громадському ресторані Urban Space 100,  десять стартапів змагаються у битві “Час відростити ріг”. Такі битви відбуваються в десяти містах по всій Україні.

 У Франківську нині це вже восьма битва. За її підсумком журі обере команду, яка поїде до Києва змагатися за головний приз – фінансування в 10 000 доларів від Укрсиббанку.

На Прикарпатті учасників битви стартапів відібрали із 25 проектів, інформує “Репортер”.

Серед них – проекти з енергозбереження, автоматизації збору твердих побутових відходів, онлайн-магазин, система управління будинками, розробка автономного робота для першої допомоги пораненим, агрегатор новин, розумний рюкзак та інші.

Куратор проекту “Ангел” Ольга Климків розповідає, що розробка портативного автономного робота для першої допомоги при пораненні на полі бою – це прорив у військовій медицині.

“Наш проект націлений на спасіння і збереження життя людини, – говорить Ольга Климків. – Сьогодні перша велика презентація проекту. Ми бачимо цього робота на службі в різних галузях, де потрібно рятувати життя”.

Категорії
Новини
Новини
Loading...