Ще семеро прикарпатських сиріт отримають житло

На обліку служб у справах дітей області перебуває 1422 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них, на даний час, 109 дітей-сиріт та дітей,...

На обліку служб у справах дітей області перебуває 1422 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них, на даний час, 109 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, не мають власного житла.

 Рішенням сесії обласної ради від 25 грудня 2015 року затверджено регіональну цільову програму соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Ця програма спрямована на забезпечення захисту прав та інтересів дітей, подолання дитячої бездоглядності та безпритульності, запобігання дитячому сирітству.

На 2017 рік в обласному бюджеті передбачено кошти в сумі 2310 тисяч гривень для забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У першому півріччі 2017 року з обласного бюджету виділено 1170 тисяч для придбання житла трьом дітям-сиротам, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

До завершення поточного року заплановано виділити з обласного бюджету ще як мінімум 1140 тисяч гривень для цієї мети. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...