Голова Івано-Франківської ОДА передав галицьким вогнеборцям захисні костюми

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук під час робочої поїздки до Галицького району взяв участь в церемонії передачі особовому складу районного відділу «Третя державна пожежно-рятувальна частина»...

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук під час робочої поїздки до Галицького району взяв участь в церемонії передачі особовому складу районного відділу «Третя державна пожежно-рятувальна частина» управління ДСНС в області спеціальних захисних костюмів.

Очільник Прикарпаття наголосив, що цьогоріч було придбано протипожежне, рятувальне та захисне обладнання, яке повністю відповідає євростандартам для використання у заходах з ліквідації пожеж.

«Завдяки консолідованим зусиллям місцевих органів влади сьогодні маємо можливість зробити ще один крок для забезпечення комфортних і безпечних умов роботи рятувальників. Для цього були придбані спеціальні захисні  костюми, які виготовлені з вогневитривких матеріалів та дозволяють пожежникам ефективно боротися з вогнем», – підкреслив Олег Гончарук.

Важливо зауважити, що спеціальному загону передано 40 захисних  костюмів, 14 пожежних касок Calisia Vulcan, 40 пожежно-рятувальних поясів ППР «TALAN», 40 пар пожежних захисних черевиків BRANDBULL 006, 40 пар захисних рукавиць. Кошти на їх придбання були виділені як субвенція з державного бюджету на заходи з ліквідації пожеж в природних екосистемах.

За матеріалами прес-служби Івано-Франківської ОДА.

Категорії
Новини
Новини
Loading...