Юні калушани з «Кузні чемпіонів» у Карпатах бігали крос і танцювали на дискотеках

Упродовж 10 днів у селі Вишків Долинського району відпочивали та брали участь у спортивних зборах члени громадської організації «Дитячо-юнацький борцівський клуб «Кузня чемпіонів».  ...

Упродовж 10 днів у селі Вишків Долинського району відпочивали та брали участь у спортивних зборах члени громадської організації «Дитячо-юнацький борцівський клуб «Кузня чемпіонів».

 

Калушани мали можливість не лише відвідати спортивні збори, а й відпочивати в горах.  Загалом було залучено 35 дітей, що є рекордною кількістю порівняно з поїздками минулих років. Спортсмени — від наймолодшої до найстаршої групи, тобто від восьми до 17-ти років, інформують «Вікна».

Калуська міська рада виділила юним спортсменам до 10 тисяч гривень. Підтримували організацію також мережа «Гостинний дім», «Даноша» та батьки учасників спортивних зборів. Загалом збори обійшлися у 30 тисяч гривень.

Тренер «Кузні м’язів» Віктор Гільтайчук у коментарі зазначив:

«Спортсмени щодня весело та активно проводили час, адже бігли крос, дистанцію до 10 кілометрів. Проводились спеціалізовані тренування, грали футбол, волейбол. Діти  відвідували сауну, басейн, соляну печеру. Для дітей двічі організовували дискотеки. Ми часто ходили на річку купатися та засмагати. Харчування було чотирьохразове. До того ж, ми щодня готували щось на вогні. По приїзду майже всі діти набрали по 1-2 кг, тож, всі приїхали дуже задоволені».

Категорії
Новини
Новини
Loading...