Франківцям оприлюднили проект реконструкції вулиці Вовчинецької. ФОТО

Цього тижня завершилась процедура виготовлення та погодження проекту реконструкції вулиці Вовчинецької в районі залізничного мосту. Схема організації дорожнього руху розроблялася на основі даних з досліджень...

Цього тижня завершилась процедура виготовлення та погодження проекту реконструкції вулиці Вовчинецької в районі залізничного мосту.

Схема організації дорожнього руху розроблялася на основі даних з досліджень транспортних потоків. Ця інформація заносилася у програму Vissim, в якій проводилось комп’ютерне моделювання. За результатами досліджень було виявлено, що найбільшу пропускну здатність на вул. Вовчинецькій може забезпечити облаштування мінікільцевої розв’язки на перехресті вулиць Деповської та Сагайдачного.

Про це повідомляє прес-служба Руслана Марцінкова.

Для зручнішої організації руху, між двома кільцями буде організовано реверсну смугу руху. Таким чином, у ранковий час-пік проїхати в сторону центру під мостом можна буде двома смугами, в той час, як зі сторони вокзалу в напрямку села Вовчинець працюватиме лише одна. Натомість, у вечірній час-пік на виїзд з центру працюватимуть дві смуги руху, а в центр – одна. Це дозволить досягнути максимальних показників пропускної здатності на одній з найскладніших ділянок транспортної мережі міста.

Разом з тим, будуть облаштовані напрямні острівці, острівці безпеки та пішохідні переходи на всіх можливих напрямках руху пішоходів навколо кільця на Привокзальній та нового мінікільця на Деповській. 

Комплекс робіт буде завершено встановленням нових знаків та нанесенням дорожньої розмітки. 

Світлина від Руслан Марцінків.

 

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Категорії
Новини
Новини
Loading...