Сербські школярі вчаться співпрацювати з українськими однолітками в рамках міжнародної літньої школи на Прикарпатті

Міжнародна літня школа «Орлиний дух Карпат: англомовний скринінг» проходить у відпочинковому комплексі у містечку Верховина вже втретє. У четвер, 20 липня, учні школи імені Вука Караджича...

Міжнародна літня школа «Орлиний дух Карпат: англомовний скринінг» проходить у відпочинковому комплексі у містечку Верховина вже втретє.

У четвер, 20 липня, учні школи імені Вука Караджича з м.Крушевац відвідали художньо-меморіальний музей Василя Касіяна та літературно-меморіальний музей Марка Черемшини у Снятині. Також у рамках літньої школи на Прикарпаття приїхали учні та вчителі із Дніпра та Костополя Рівненської області.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Снятинської міської ради.

“Завдяки таким міжнародним взаєминам українські та сербські учні можуть збагатити свої знання про українську та сербську історію, культуру, етнографію, звичаї і традиції, знайти товаришів, однодумців. Координатором міжнародної співпраці, керівником гуртка «Євроклуб» є вчитель української мови і літератури Калуської гімназії Віталій Романович Півторак,” — йдеться у повідомленні.

«Міжнародну літню школи лідерів батьківщинознавства «Орлиний дух Карпат: англомовний скринінг»: крок назустріч» організували Калуське міськрайонне відділення української бібліотечної асоціації та гурток мовно-літературної творчості Івано-Франківського обласного відділення Малої академії наук, яке працює на базі калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка.

Категорії
Новини
Новини
Loading...