У Франківському супермаркеті від правоохоронців ховали касира, який продав алкоголь неповнолітньому

19 липня 2017 року робоча група з виявлення фактів продажу алкоголю розширила географію своєї діяльності і завітала з перевіркою торгових закладів на вулицю Г. Хоткевича....

19 липня 2017 року робоча група з виявлення фактів продажу алкоголю розширила географію своєї діяльності і завітала з перевіркою торгових закладів на вулицю Г. Хоткевича.

Виявляти факти порушення законодавства довго не прийшлося. Зухвалим випадком продажу алкоголю відзначився супермаркет “Колібрас” (ТЦ “Кошик”) за адресою: вул. Г. Хоткевича, 63а, де було затримано неповнолітню особу.

В ході затримання вилучено чек із зазначенням товару та сам алкоголь. Після приїзду патрульної поліції, муніципальної варти та представників відділу ювенальної превенції робоча група звернулася до адміністрації закладу за фактом правопорушення.

Неповнолітній вказав на особу касира, який справді підтвердив, що дана особа придбала алкоголь, але був переконаний що покупець повнолітній. Під час процедури складання адміністративного протоколу адміністратор буквально “вирвав касира із рук поліції” і приховав в приміщенні персоналу після чого він безслідно зник.

До слова даний випадок трапляється уже не вперше в мережі супермаркетів “Колібріс” де систематично здійснюється продаж алкоголю дітям і систематично безсоромним шляхом приховується касира. 
Представники правоохоронних органів тримають це питання на контролі, ведеться перевірка.

Відповідальні та свідомі касири працюють в Універсамі “Дарницький” за адресою: вул. Г. Хоткевича, 48, які регулярно при виникненні будь-яких сумнівів запитують документи. Від імені робочої групи висловлюємо їм свою вдячність та повагу!

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними.

Світлина від Тверезий Франківськ.

Світлина від Тверезий Франківськ.

Світлина від Тверезий Франківськ.Світлина від Тверезий Франківськ.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...